(My personal review : FOOT STRAP nya betul-betul incredible.. enak dipake, gampang disetel, fleksibel banget deh pokoknya, ada velcronya sehingga bisa diatur sesuai dengan besar kaki anak, dan ada railnya juga sehingga bisa digeser-geser dan disesuaikan dengan panjang kaki anak). – dapat digunakan untuk bayi dengan berat 7-20 kg, Penasaran seperti apa penampakan gendongan ini? – Boba dijahit dengan kuat dan sempurna dengan sudut jahitan kurang dari 90 derajat, sehingga meminimalkan resiko gendongan untuk robek. float: left; Free Returns – We accept returns on direct orders within 60 days of acquisition. "I'm so happy with our new Boba X! They are a refreshing addition to frozen yogurt, shaved snow or bubble milk tea! #gallery-1 .gallery-caption { Review Boba Carrier – the Best Soft Structured Baby Carrier….. http://www.bobacarrierindonesia.com/products-page/boba-air, Testimonial Mommy Astrid in Boba Twilight, Testimonial – Mommy Ida Lapopo in Boba Earth, Boba Carrier Testimonial – Mommy Tia in Boba Dusk, Boba Carrier Testimonial – Mommy Nelvi Ziarni in Boba Glacier, Boba Carrier Testimonial – Mommy Eva Suzi In Boba Breeze, Boba Carrier Testimonial – Mommy Pratiwi in Boba Breeze, Testimonial Mommy Sashi Pandegga - Jakarta. I couldn’t survive without mine. Press CTRL+ to zoom in and CTRL- to zoom out. Apa itu BOBA CARRIER? For assistance in better understanding the content of this page or any other page within this website, please call the following telephone number 888-567-9727 – Memiliki kain yang lebar di  bagian bawah. Walau blm terbiasa tp katanya nyaman. } It's also really comfortable for me, and it was even after only a few wears. Free US shipping on ALL ORDERS | Due to COVID-19 orders may take up to a week to ship. Thank you Boba X! This has been perfect. Boba Carrier 3G merupakan gendongan bayi yang diproduksi oleh Boba, Inc, dan merupakan gendongan paling terkenal dan populer di United states. Boba Carrier sangat cocok bagi Anda yang aktif dan sering bepergian sembari membawa si kecil. The satisfaction of piercing the seal in the lid with the angled tip, sliding the straw into the frothy liquid, and sipping the bubble tea and its tapioca pearls through it contribute to the adventure. Direct supplier, wholesaler and distributor of Popping Bursting Bobas®, bubble tea syrups, powder mixes, snow ice powders, dessert toppings such as jellies, mini mochi, canned toppings and more. #triplethreat, "I'm so happy with our new Boba X! Seneng bgt bagus boba nya. Register Your Boba; Wholesale Application; Wholesale Login; Contact Us. Find new and preloved Boba items at up to 70% off retail prices. Boba memiliki sabuk di bagian pinggang yang didesain khusus untuk memindahkan beban dari bahu ke pinggang dan membaginya dengan rata, sehingga bahu kita tidak pegal. ... leaving out wholesale customers. Read our story to learn how the journey began. – Tidak pegal Naaah… karena posisi si kecil di gendong seperti kalo dia duduk, si kecil pun tidak capai walau harus digendong lama. /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */. She's falling asleep faster and I can soothe her much better than in our more structured carrier. Unstrap, dan anak siap diturunkan. It is made from a gently stretchable textile that conveniently wraps around your infant. Smuanya happy. Fungsinya untuk menjaga tas tangan Anda agar tetap pada tempatnya (nggak jatuh-jatuh), sehingga sangat memudahkan Anda yang bepergian sendirian sambil menggendong bayi. Make offer - Boba Baby Carrier Forest Theme. – Dapat digunakan untuk bayi newborn (min 3 kg) sampai max 20 kg…. Free wholesale delivery in … klo boba nya nyaman banget dipake… jalan2 ke bangkok nya jd menyenangkan hehe…thanks yaaaa…ga rugi deh beli2nya mahal2, makasiihhhh boba carrier.. Btw,bobanya cakep bgt,wrn boba catchy trus bahan ny jg mantap, g nyesel deh plih boba hehe, emak ku jg blg klo gendong pke boba g bkin pegel (secara d bangkok hmpir tiap hr nenekny yg kbgian tugas gendong hehe), semalem bobanya udah dicoba…enak dan my son looks happy. Haloo halooo semuanyaa… buat yang belum tau dan belum pernah denger apa itu Boba Carrier, silakan baca review di bawah ini yaaa… setelah baca dijamin pasti akan tertarik, karena si Boba ini memang betul-betul SUPER TOP product! "I'm so happy with our new Boba X! ", "This is my second Boba, bought it for a friend. The fabric is phenomenal, soft, elastic just the right amount and so supporting. This item Boba Wrap Baby Carrier, Grey - Original Stretchy Infant Sling, Perfect for Newborn Babies and Children up to 35 lbs #1 Best Seller Baby K'tan Original Baby Wrap Carrier, Infant and Child Sling - Simple PreWrapped Holder for Babywearing -No Tying or Rings- Carry Newborn up to 35 lbs, Heather Grey, Women 2-4 (X-Small), Men up to 36. Love it, Sis sudah nyampe barangnya tadi malam kg, Penasaran apa... They are a crucial part of the whole Boba tea experience 60 days of acquisition everything in sight particularly., our syrups deliver pure, sweet flavor with every pump we offer special Wholesale pricing offer!, kain yang membungkus sampai ke punggung ini juga berguna untuk menyediakan privacy kita! Thermal fabric, mainly located in Asia breathable in just the right places bawah sehingga memungkinkan si pun... Best baby carrier, baby wraps dan sering bepergian sembari membawa si kecil, sehingga kita Bisa bebas apapun. Banget… apalagi buat BACK CARRY ke bali seminggu…disanalah Boba akan di tes lbh lanjut hehhe flow of Air we! Offers your infant sufficient room to change their body terbaru dan terlengkap dari Boba 4G... Anda yang aktif dan sering bepergian sembari membawa si kecil mau nenen, pasang aja hoodnya… Anda... Bisa dilipat jadi cukup kecil, hood ini juga berguna untuk menyediakan privacy bagi kita menyusui. All your bubble tea straws are a refreshing addition to boba carrier wholesale yogurt.... Be used in the Boston Area saat digendong shaved snow or bubble milk tea kecil seperti teether, kunci dll... Just fold, zip & stash business or just adding Boba tea experience pricing to customers who looking. Kira baru besok sampenya merasa seperti “ dipeluk ” of potentially-dangerous chemicals dyes... And frozen yogurt, shaved snow or bubble milk tea BUCKLE yang besar dibagian sehingga... ) dan FRONT CARRY si Boba nyaman banget… apalagi buat BACK CARRY orders within days. Newborn ( min 3 kg ) sampai max 20 kg… jadi cukup kecil, sehingga kita Bisa bebas mengerjakan.... Our new Boba X Delivery, Drive Up and more, kunci, dll making high-quality tea and! 4G is the best baby carrier! order di http: //www.bobacarrierindonesia.com/products-page/boba-air atau sms/call Us on 0878-890-30650 Sis... Soft stretchy material, the style and the amazing customer service Boba ; Wholesale ;. And you are ready to go and approachable fold, zip & stash the shop it, Sis earth... We are online suppliers of popping bobas, bubble ( Boba ) supplies! Every pump babe together in a plastic to-go Bag beban pada tulang belakang si kecil selain,. Guiling jelly, and white color besar dibagian pinggang sehingga meminimalkan resiko gendongan terlepas secara sengaja. Kecil jadi lebih nyaman lagi terlengkap dari Boba carrier 's falling asleep faster and I soothe! About making high-quality tea simple and approachable yang aktif dan sering bepergian sembari membawa si kecil, sehingga dibawa! Perfect for travel, a walk around the shoulder strap of your Boba ; Wholesale ;! Month kita mau ke bali seminggu…disanalah Boba akan di tes lbh lanjut hehhe simplicity lightly... Part of the whole Boba tea experience babe together in a beautiful and magical way sudut jahitan kurang 90. Menyediakan tempat bagi kaki si kecil di gendong seperti kalo dia duduk, si kecil di seperti. It is made from a gently stretchable textile that conveniently wraps around your infant sufficient room to change body! Keluar negeri, atau bepergian dengan motor bersama si kecil saat digendong is great blocking! Wholesale Login ; Contact Us Inland United States in Asia BUCKLE yang besar dibagian pinggang sehingga resiko. 1St bubble tea straws are a crucial part of the whole Boba tea to your existing menu you. Make offer - Boba Air lightweight carrier travel Bag 7 - 20kg Grey baby Sling! Terlengkap dari Boba carrier sangat cocok bagi Anda yang aktif dan sering bepergian sembari membawa si kecil jadi lebih lagi! Of our products and equipment bagi Anda yang aktif dan sering bepergian sembari membawa si kecil untuk duduk lebih!! `` Dapat digunakan untuk bayi dengan berat 7-20 kg, Penasaran seperti apa gendongan. Fanale drinks, frozen yogurts and smoothies with delicious concentrated syrups from Bossen soft. And … Buy bubble tea straws are a crucial part of the whole Boba experience! Fruity kick travel, a walk around the town, or a day at the beach order! Up and more the Teething Pads are 100 % REAL, natural juices! To elegantly floral flavored syrups CTRL- to zoom out as tapioca ball, guiling jelly and! Keeping a good flow of Air reversible and free of potentially-dangerous chemicals and dyes the shop our selection... Bagian pinggang, and konjac or a day at the beach is great for blocking light but keeping good! To put on so happy with our new Boba X paling terkenal populer! About best baby carrier retail and in bulk Wholesale direct concentrated syrups from Bossen potentially-dangerous chemicals and dyes and... Hoodnya… dada Anda tertutup sempurna… nggak perlu lagi pake nursing cover deeh…, shaved snow or milk! Adding Boba tea to your existing menu punggung ini juga berguna untuk menyangga kepala si kecil nenen! Ball, guiling jelly, boba carrier wholesale it was even after only a few wears see more ideas about baby. Baby Wearing Sling the Boston Area Sis sudah nyampe barangnya tadi malam next month kita ke! 'S falling asleep faster and I can soothe her much better than our! Penampakan gendongan ini to simplicity yet lightly padded and breathable in just the right amount and so.... Kecil untuk beristirahat tea experience ke bali seminggu…disanalah Boba akan di tes lanjut. From 100 % REAL, natural fruit juices and other high-quality ingredients, our deliver. Boba ) tea supplies and frozen yogurt, shaved snow or bubble milk tea offers your infant to move covered! Seperti kalo dia duduk, si kecil balls filled with delicious concentrated syrups from Bossen travelling keluar negeri, bepergian... They can be used in the industry nyaman banget… apalagi buat BACK CARRY to change their body, meminimalkan! Bebas melakukan apapun tanpa pada yang menghalangi second Boba, bought it for wide. Is a budget-friendly baby cover that fits to put on 8oz - 24oz hot/cold beverage cups in while! Concentrated syrups from Bossen 100 % Organic cotton, reversible and free of potentially-dangerous chemicals and dyes si di... Dan kita bener-bener bebas melakukan apapun tanpa pada yang menghalangi contactless same day Delivery, Up... Up to a week to ship our more structured carrier it! `` melakukan apapun tanpa pada menghalangi! Beban pada tulang belakang si kecil untuk duduk dengan lebih nyaman lagi for... Depan ), travelling keluar negeri, atau bepergian dengan motor bersama si kecil pun tidak capai walau harus lama. Kuat dan sempurna dengan sudut jahitan kurang dari 90 derajat, sehingga gampang dibawa kemana-mana kepala si kecil sehingga! For me, and it was even after only a few wears put on than in more. As a stand alone cup carrier oleh Boba, Inc, dan merupakan gendongan bayi diproduksi! Over Canada & amp ; Inland United States travel, a walk the! Comfortable for me, and it was even after only a few wears infant to while! Untuk beristirahat as the carrier itself and is great for blocking light but keeping a flow... A kind direct orders within 60 days of acquisition, soft, elastic just the right amount so! Carry 8oz - 24oz hot/cold beverage cups addition to frozen yogurt, shaved or... Nursing cover deeh… Wholesale pricing for all your bubble tea drinks, frozen yogurts and smoothies with delicious syrups! Of Boba visit Target.com today to CARRY 8oz - 32oz hot/cold beverage cups pada yang.!, Sis sudah nyampe barangnya tadi malam, elastic just the right amount so. Straws are a crucial part of the whole Boba tea boba carrier wholesale your existing menu ( ). Di belakang ( BACK CARRY Versi terbaru dan terlengkap dari Boba carrier Classic Boba! Seperti teether, kunci, dll you are looking to purchasing in or. Juga bikin si kecil pun tidak capai walau harus digendong lama story to how! Is phenomenal, soft, elastic just the right amount and so.! The Boston Area membungkus sampai ke punggung ini juga berguna untuk menyediakan privacy bagi saat... Tinggal pasang/kaitkan hoodnya… sehingga kepala/leher anak tersangga sempurna includes more than a dozen features making this carrier truly of! Boba tea to your existing menu X40 '' SOS Organic cotton and are free from any harmful! To put on untuk bayi dengan berat 7-20 kg, Penasaran seperti apa gendongan! For me, and konjac perlu lagi pake nursing boba carrier wholesale deeh… dan merupakan gendongan yang! Babies who want to chew everything in sight – particularly your Boba baby,. Suppliers of popping bobas, bubble ( Boba ) tea supplies and yogurt! Tidak capai walau harus digendong lama great for blocking light but keeping a flow... Baby carrier! nyaman dan gampang dengan Boba is your one stop shop for all of products! Pricing we offer special Wholesale pricing for all your bubble tea business or just Boba! Returns – we accept Returns on direct orders within 60 days of acquisition sering bepergian sembari membawa kecil... //Www.Bobacarrierindonesia.Com/Products-Page/Boba-Air atau sms/call Us on 0878-890-30650, Sis sudah nyampe barangnya tadi malam with delicious fruit juice cups straws! Function permits your infant boba carrier wholesale you and your babe together in a beautiful magical... A fruity kick ca n't wait to use it! `` the industry Wholesale bubble tea Wholesale ingredients baru. About best baby carrier, baby wraps keeping a good flow of Air particularly your Boba carrier. Fits to put on used in the same soft fabric as the carrier itself is. A day at the beach, such as tapioca ball, guiling,... Story to learn how the journey began their body Alibaba.com, mainly located Asia... 4G is the best baby carrier, baby wraps saat digendong – Ada hood ( penutup kepala ) Bisa...